EDITORIAL /Pucky îi trage preșul lui Costică !

Distribuie articolul

Că îl lasă pe Costică, șeful de CJ, pieton prin județ după ce l-a luat la o plimbare cu mașina prin miriștile gălățene, soarta, ar spune unii. Dar să prinzi așa viteză și să-i articulezi o smetie lui Nica de-l lași năuc până se dă drumul la alegeri, parcă e din alt film. Unii socialiști cred că Pucky ar trebui oprit de cineva pentru că bonul de fugă pe care și l-ar fi luat îi lasă pe ailalții…decât spectatori penibili.


Concret, „marele eveniment” al socialiștilor ce va avea loc curând, în care-și vor alege tătuca președinte a generat mișcări de trupe în interior de genul cine cu cine și care pe care.


Primul fost gunoier al Galațiului ce răspunde la numele de Pucky, a fost preferatul Ciolacului pentru a face parte din echipa sa. Nu tu, Nica, nu tu, Costică. Ăla micu’, Pucky, i-a muțit pe toți de credeau că Nea Costică ot Bujoru ar fi urmașul lui Tataia Nica.


Dar așa cum ne-au învățat în timp socialiștii de Galați, trădările sunt „specialitatea casei”- un fel de savarină dată-n bot!


Acum, na! mai rămâne ca Nea Costică să nu promoveze clasa la alegeri –ceea ce nu-i exclus! – și să vedeți ce aplauze cu tot cu bezele&lingușiri la sufertaș își ia Pucky.
Dar hai să vedem cum se termină show-ul televizat la PSD de-i zice Congres, că pe-acolo se aude că se lasă cu plângeri penale bașca turnătorii mirifice la Bufetul Parlamentului. Orlando, discotecarul de serviciu al PSD zice că el e șăful, cu Viorica Vasilica la purtător. Asta e! Popcorn și locuri la lojă să avem…


Dar tot nu pricep ceva. Am mai avut prin Port tentative de a-l debarca pe Nica ce s-au dovedit a fi rateuri jalnice- vezi cazul Saghian. Acum deja cărțile par a fi făcute, funcția lui Pucky, de vicepreș regional la Ciolacu fiind aprobată în ultima ședință de SEX.(scuze, CEX). Pe Tataia Nica ori îl va strânge chiloții o vreme, ori, așa cum îl știm, deja a început să sape galerii pentru a-l extrage pe Pucky din zona reflectoarelor. Pentru că, neatârnarea pare maximă…


Distribuie articolul

You May Also Like