Minicroaziere gratuite pe Dunăre chiar de ziua ei

Distribuie articolul

Anul acesta, la Galaţi, de Ziua Dunării, autoritățile au pregătit mai multe manifestări culturale, artistice şi sportive, dar și activităţi de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la importanţa, potenţialul uriaş pe care îl oferă bătrânul fluviu. Ele vor debuta pe 29 iunie şi se vor încheia pe 2 iulie. Timp de patru zile, gălăţenii se vor putea delecta cu muzică, poezie, artă şi sport , în diferite locaţii din oraş. În cursul zilei de joi, între orele 16.30 şi 22.00, Primăria Galaţi va organiza câteva minicroaziere pe Dunăre, o idee venită de mai mult timp, din partea societății civile, prin intermediul Asociaţiei Galaţi, Oraşul meu.

Punctul de plecare pentru cei interesați a fost stabilit la pontonul albastru din zona „Valurile Dunării”, unde va exista un punct de informare şi eliberare a tichetelor gratuite de călătorie. Un singur traseu va dura in jur de o oră pe segmentul: ponton „Valurile Dunării”-Port Mineralier-Cotu Pisicii şi retur.

Programul plecărilor şi sosirilor celor trei nave:

Nava “Borcea” – 16:30 – 17:00 – îmbarcare turişti
Nava “Kaptan M” – 17:15 – 17:45 – îmbarcare turişti
Nava “Colegiu” – 18:00 – 18:15 – îmbarcare turişti
Nava “Borcea” – 18:30 – 19:15 – debarcare – îmbarcare turişti
Nava “Kaptan M”– 19:30 – 20:15 – debarcare-îmbarcare turişti
Nava “Colegiu” – 20:30 – 20:45 – debarcare turişti
Nava “Borcea” – 21:00 – debarcare turişti
Nava “Kaptan M”– 21:45 – debarcare turişti.

Ziua Dunării se sărbătorește concomitent, în fiecare an, pe 29 iunie, în toate statele riverane.


Distribuie articolul

You May Also Like

One thought on “Minicroaziere gratuite pe Dunăre chiar de ziua ei

  1. Primăria mai poate organiza croaziere pe Dunăre în această perioadă?Mulți copii dezamăgiți pe faleză fiindcă n-au prins un bilet pentru astăzi.Ar fi trebuit să fie in fiecare zi cu ocazia Zilelor Dunării.Cred că nici atunci nu s-ar fi mulțumit toți copiii.

Comments are closed.