Mai bine ca la bloc. Primăria Galați anunță că va monta toalete publice cu apă caldă și uscător de mâini!

Distribuie articolul

Să mai spună lumea că Primăria nu rezolvă problemele urgente ale gălățenilor! Municipalitatea a anunțat că, în curând, în diferite locuri din oraș, vor fi montate toalete ecologice. Și nu este vorba despre banalele toalete din plastic pe care gălățenii le ocolesc cu grijă de ani de zile. De data aceasta, Primăria anunță că a încheiat un contract cu o firmă care va monta toalete moderne, cu apă caldă, uscător de mâini, autocurățare și alarmă.

„Contractul presupune achiziția și montarea unui număr de maxim 40 de toalete modulare  la nivelul orașului Galați. Acestea vor fi racordate la sistemul public de canalizare și sunt dotate cu lavoar și dispozitiv electric pentru producerea apei calde, uscător de mâini, closet cu sistem de autocurățare  (igienizare) automatizată, alarmă în caz de vandalizare.

În urma licitației pentru contractul ”Achiziție și montaj toalete publice” a fost declarat câștigător ofertantul AGOISER CONSTRUCTII CIVILE ȘI INDUSTRIALE S.R.L. Valoarea contractului este de 1.998.330, 8 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Galați.

Potrivit Primăriei, primele 10 toalete vor fi montate în parcurile Unicom, Libertății, Rizer, Gheorghe Asachi, Viva, Țiglina I (șahiști), Grădina Publică și la Turnul TV, la Casa de Cultură a Sindicatelor și în Bariera Traian.


Distribuie articolul

You May Also Like