Oare cât mai REZISTĂM cu Viorica și Grațiela?

Distribuie articolul

Am aflat că noi, românii, nu suntem pământeni. Nu ne tragem din spațiul carpato-danubiano-pontic, de pe Terra și nici măcar din galaxia Calea Lactee. Nu ne-a spus  chestia asta incredibilă un savant de talie mondială ci un politruc de cartier. Este vorba despre doamna Grațiela Gavrilescu, mare politician doar la ea în partid(ALDE).

Zilele trecute, duduia vicepremier, invidioasă pe succesul nebun „a lu” Viorica, a deschis gura și a grăit într-un mare fel.

„Așa cum Rezist postează zilnic împotriva noastră, a poporului român, a unității noastre, așa să postați dumneavoastră în permanență cu sigla ALDE”, le-a spus Grațiela Gavrilescu, tinerilor membri de partid adunați la o șuetă de tip ALDE.

În primul rând, o precizare. Rezist NU înseamnă doar organizația apărută în timpul protestelor de stradă ci și un curent format din sutele de mii de români care au reacționat când guvernanții noaptea ca hoții au moșmondit legile justiției.

În al doliea rând, uimire. O duduie care a tocit scaunele din studiourile tv până a ajuns la pâine și cuțit îi învăță pe tineri cum stă treaba cu politica, cu strategiile.

Apoi, consternare. O organizație politică de buzunar, populată de traseiști și neica nimeni, care poartă în spate o trăistuță de voturi, se identifică cu poporul român!

Și numeroase întrebări. Ce membri ai poporului reprezintă ALDE? Poate pe nesimțiții care abuzează de funcții și nu respectă rândul/programările, așa cum a procedat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu? Sau pe indivizii care nu respectă regulile, așa cum a făcut membrul ALDE, Norica Nicolau, care și a trimis nepoata să voteze în locul ei pe vremea când era senator? Ori ca trepădușii din filiale care se dau pe lângă stăpânii de la pesedeu ca să prindă și gura lor un os, o funcție sau un contract?

Este evident că noi, românii, nu am am copilărit pe Calea Lactee pentru că nu avem carnet de membru ALDE și pentru că nu împărtășim aceleași idealuri, preocupări, gânduri, speranțe cu Grațiela și ceilalți membri de partid. Deci pe cine naiba a luat în colimator Rezist?


Distribuie articolul

You May Also Like