Primăria Galați face deszăpezire cu utilaje și cu o armată de „postaci”

Distribuie articolul

Ce mobilizare este pe FB. Postacii pesedeului au umplut rețelele de socializare cu laude la adresa primarului Ionuț Pucheanu. Laudele nu sunt directe, ci smecherește, ca la biliard. „Un utilaj de deszăpezire a trecut la mine pe stradă-uau”, „Așa da pe ulița mea”, „Am fotografiat un tractor care a curățat parcarea”…. Și tot așa, deszăpezirea s-a mutat pe FB, ca să vadă tot poporul cu ce edil destoinic ne-am ales la alegeri. Avem senzația că Ionuț Pucheanu a câștigat campionatul mondial de deszăpezire și ne vine să ieșim în stradă, cu steagul inscripționat cu minunatul logo al Primăriei.

Vor spune unii că „internauții” au simțit nevoia să opineze, așa cum a procedat și duduia certată zilele trecute chiar de primar. Naivii vor înghiți gălușca și vor avea subiect de comentat la vară, pe plaja Dunărea Splash….

În concluzie, ni se bagă în cap că edilul șef a făcut o deszăpezire ca-n povești deși zăpada a fost cât să intre într-o fabulă. În plus, roata se întoarce. La prima ninsoare serioasă, când orașul își va băgă nasul în nămeți, postacii se vor retrage în vizuini iar valul de înjurături va ateriza fix pe blazonul edilitar. Probabil nu acum, poate anul viitor sau, mai rău, chiar înainte de alegeri.

Distribuie articolul

You May Also Like