Scandal monstru pentru un bilet de parcare  

Distribuie articolul

Secția 5 Poliție a fost sesizată prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că în Piața Centrală, la bariera de acces dinspre strada Tecuci, are loc un incident în care sunt implicate mai multe persoane.

”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în jurul orei 10,15, un tânăr de 24 ani, din Galați, a încercat să iasă cu autoturismul de pe platoul Pieței Centrale, pe la bariera de acces, refuzând să plătească încasatoarei, o femeie de 50 ani, taxa de acces. În conflictul dintre cei doi a intervenit un bărbat de 54 ani care a fost agresat de șoferul autoturismului, cu o bâtă pe care o avea asupra sa. Ulterior, acesta a spart și geamul gheretei în care se afla taxatoarea.Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

Agresorul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat”, precizează IPJ Galați.

Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice. Tânărul care a refuzat să plătească taxa de acces cu autoturismul, pe platoul Pieței Centrale, agresând fizic un bărbat și spărgând un geam, a fost prezentat instanței de judecată care a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.


Distribuie articolul

You May Also Like