Liberalii gălățeni nu vor vota Guvernul brăileanului Mihai Tudose

Distribuie articolul

PNL Galați nu vede cu ochi buni propunerea de premier a alianței PSD-ALDE. Liberalii consideră că principalul partid de guvernământ nu are soluții și de aceea a apelat la Mihai Tudose. Cei de la PNL lucrează cu materialul clientului: argumentul principal este tocmai nota proastă luată de Tudose la evaluarea făcută de PSD în ceea ce privește activitatea de la Ministerul Economiei.

„Aşa cum se prezintă lucrurile în momentul de faţă, PSD este în derivă. Evaluarea lui Liviu Dragnea s-a transformat într-o armă împotriva sa şi a celor din conducerea partidului. Cum este posibil ca un ministru care nu a trecut evaluarea Dragnea – Vâlcov să fie numit prim-ministru? Oare nu competenţa trebuia să primeze într-o asemenea funcţie? Pe Sorin Grindeanu l-au înlocuit pe motiv că nu a performat, generând instabilitate în România. Logic ar fi fost ca, după ce dai jos un prim-ministru slab, să pui în funcţie un prim-ministru care să exceleze în plan profesional”, declară prin intermediul unui comunicat de presă liderul PNL Galați, George Stângă.

Liberalii gălățeni au îndoieli în ceea ce privește capacitatea lui Tudose de a ocupa funcția de premier.

„Din punctul meu de vedere, oamenii capabili din PSD au învăţat din experienţa lui Sorin Grindeanu şi preferă să stea pe tuşă pentru a nu fi umiliţi şi executaţi public de Liviu Dragnea….Cum poate un ministru care nu a realizat nicio măsură din programul de guvernare pe economie să conducă un Guvern? Aceasta denotă lipsa de alternative a social-democraţilor şi inexistenţa resurselor umane competente din rândul lor. În rest, programul PSD-ului ne demonstrează încă o dată că este doar de faţadă, nu are fundament şi nu este realist, aspecte confirmate în primele luni de guvernare dezastruoasă a coaliţiei PSD – ALDE”, se spune în comunicatul de presă al senatorului PNL, George Stângă.

PNL a anunțat că nu va vota nici un Guvern care are în componență membri PSD.

CITEȘTE ȘI:

Un brăilean în fruntea Guvernului: Mihai Tudose ar putea fi propunerea de premier a alianței PSD-ALDE


Distribuie articolul

You May Also Like