Cu bani de la primărie, Oțelul Galați evită depunctarea

Distribuie articolul

2 milioane de lei este suma pe care a primit-o ieri, la ultima ședință a Consiliului Local, clubul de fotbal Oțelul Galați. Banii acoperă datoriile ce ar fi dus la depunctarea echipei și asigură buna funcționare pentru perioada următoare.

”Este un demers necesar pentru a nu mai fi depunctați cei de la Oțelul, care merg bine spre foarte bine, anul acesta. Vorbim de bani de la buget pe care dumnealor nu i-au luat anul acesta deloc. Acum și-au făcut ordine în acte, acum putem și noi să le dăm”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

Cu datorii de aproximativ 200.000 de lei către jucători și terți, clubul era pus în fața unei serioase probleme financiare ce putea genera, din nou, dispariția sa. Dacă nu și-ar fi achitat urgent restanțele, risca depunctarea și chiar eliminarea din Liga a III-a.

Finanțarea echipei a fost însă și prilej de dispute, consilierul local PMP, Nicoleta Badiu, întrebând de ce a fost refuzată sprijinirea unor cluburi de handbal.

”Cine nu i-a lăsat să vină la Clubul Sportiv Municipal? Le dăm bani pe criteriul regulamentului în vigoare. Unde avem ramură cu echipă mare, de seniori, s-a hotărât să nu mergem în afara CSM-ului. Există deja echipă mare în CSM, la handbal, de senioare”, a spus, în replică, Pucheanu.


Distribuie articolul

You May Also Like