UPDATE: Jumătate din oraș fără apă. O avarie la rețeaua de electricitate a oprit stațiile de pompare a apei din Galați

Distribuie articolul


UPDATE – „S-a reluat furnizarea energiei electrice la Stația de Repompare Filești. Se lucrează la umplerea instalației. Presiunea va fi mai scăzută la început; calitatea apei (turbiditatea) va avea de suferit pentru scurt timp, așa că vă sfătuim să aveți răbdare până facem spălările în rețea. În aproximativ o oră și jumătate vom reintra în parametrii normali de funcționare în tot arealul afectat”, au anunțat reprezentanții Apă Canal.

Avarie de proporții la Galați: zeci de mii de gălățeni au rămas fără apă, iar unii dintre ei nu au nici energie electrică.

De vină este o problemă la rețeaua de electricitate care a afectat cele două stații de pompare a apei din orașul Galați.

Reprezentanții Apă Canal anunță că între timp Stația de Pompare Turnul de Apă a fost realimentată cu energie electrică iar pompele au fost repornite. A rămas fără energie electrică doar Stația de Repompare Filești. Sunt afectate nouă cartiere.


„O avarie pe rețeaua de alimentare cu energie electrică a SDEE a afectat funcționarea Stației de Pompare Turnul de Apă și a Stației de Repompare Filești. Între timp Stația de Pompare Turnul de Apă a fost realimentată cu energie electrică iar pompele au fost repornite. A rămas fără energie electrică doar Stația de Repompare Filești. Sunt afectate cartierele: sat Filești, Micro 13, 38, 39, 40 și I.C.Frimu, Aurel Vlaicu, Micro 14 (parțial)”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții societății Apă Canal.


Echipele de intervenție sunt pe teren și încearcă să remedieze defecțiunea.


Distribuie articolul

You May Also Like