Azi a fost ziua de naștere a primului zugrav al județului

Distribuie articolul

Costică Fotea, după ce s-a măritat la Tg. Bujor și a prestat ceva vreme la spitalul din celebrul oraș gălățean a luat drumul municipiului reședință de județ primind încredere și fiind propulsat de socialiștii din PSD.

Acum ce-a făcut la conducerea Consiliului Județean se poate vedea fără binoclu. Lucrări începute și mare parte nefinalizate, alte investiții fiind derulate brambura, despre calitate neputându-se vorbi.

Doar firmele de casă ale socialiștilor trebuie să presteze în permanență de aici și lipsa de interes pe ceea ce înseamnă raportul calitate-preț. Acum na, că în plină criză pandemică ne apucăm să văruim spitalul e de noaptea minții. Nicio aplecare pe partea de asigurare a unui număr rezonabil de paturi la ATI, ventilatoare, a unui circuit de siguranță in spital din punct de vedere a securității sanitare.

Ceea ce știu cei din PSD să facă cel mai bine și le iasă aproape perfect de fiecare dată – achiziții cel puțin ciudate ce nu ajută la nimic. La fel ca majoritatea colegilor din partid, excelează printr-o multitudine de finețuri dintr-astea socialiste din care avantajul propriu e principalul argument după care se ghidează in viață. Chiar dacă a obținut încă un mandat, șanse ca județul să arate cumva sunt aproape de zero.

Chiar și-așa, îi urăm președintelui CJ Galați, decât… „La mulți ani!”


Distribuie articolul

You May Also Like