A rămas fără permis la doar opt zile după ce l-a obținut

Distribuie articolul

Un șofer în vârstă de 22 ani, din Frumușița, județul Galați, a rămas fără permis, pe 90 zile și are de plătit o amendă de 1.450 lei (10 puncte), după ce a fost depistat în trafic, de Poliția Rutieră, pe DN 25 în interiorul localității Umbrărești, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 122 km/h, pe o porțiune de drum unde limita maximă de viteză este de 50 km/h. Tânărul are permis de conducere de numai opt zile.

„Polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Galați, care desfășurau activități specifice pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, l-au oprit pe acest tânăr după ce autoturismul pe care-l conducea a fost înregistrat de aparatul radar Trucam că rula cu viteza de 122 km/h.

Conducătorul auto este posesor de permis de conducere de la începutul acestui an. A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare 1.450 lei și s-a luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like