Încă o tragedie în comuna Matca! Un adolescent a plătit cu viața!

Distribuie articolul

UPDATE:  Martorii spun că șoferul conducea cu peste 130 km/H

Accidentul  mortal din seara zilei de  21 august 2017, produs pe DJ 251A, pe raza localităţii Matca, a curmat viața unui adolescent de 17 ani, George Tașcă, elev în clasa a XI  la Liceul Tehnologic „Ovid Caledoniu” din Tecuci iar pe un altul, prieten al victimei decedate, l-a trimis pe patul de spital.  Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 25 de ani, Dragoș Panaintiu (foto), tot  din comuna Matca, care s-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere auto.

(Dragoș Panaintiu, tânărul vinovat de producerea accidentului)

Despre  șoferul de ocazie vinovat, un martor ocular, A.A.,  spune că: „Soferul este trecut de 25 de ani, îl cunosc, îl stiu prea bine, consumă și alcool  și circulă cu mașina, dar fără permis și cu viteză. Aseară avea cred că peste 130 km/h. Mașina era pe partea dreaptă răsturnată și intrată în gard, iar George era lat, jos, pe o alee pe partea stângă, într-o baltă de sânge, cu capul zdrobit”.

Eforturile medicilor sosiți la locul accidentului nu l-au mai putut salva pe adolescentul de 17 ani.

Ancheta Poliţiei a mai concluzionat că maşina care a produs accidentul se deplasa pe sensul de mers către oraşul Tecuci;  tânărul aflat la volan a pierdut controlul,  autovehiculul a intrat în balans, a derapat şi a ieşi în afara drumului, unde i-a acroşat cu partea din spate pe cei doi adolescenţi.

Surse din cadrul anchetei susțin că la momentul producerii accidentului nu consumase alcool.

Tânărul de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţiile de ucidere şi vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului.

–– știrea inițială–-

Ambulanțele și-au sunat din nou sirenele în comuna Matca în urma unei alte tragedii.

Un adolescent a fost accidentat mortal de o mașină.  George Tașcă își aniversase cei 17 ani în prima săptămână din luna august.

Din primele informații, conform surselor noastre, adolescentul a fost lovit de o mașină condusă de un alt tânăr, aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere. Aceleași surse susțin că tânărul care a condus fără permis mașina părinților a fugit de la locul accidentului.

Revenim cu amănunte.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns