Schimbări la vârful combinatului siderurgic. Află AICI cine este noul director general

Distribuie articolul


Compania LIBERTY a numit un nou director general în fruntea combinatului siderurgic gălățean. Este vorba despre Prasanta Mishra, care va ocupa funcția ca interimar. El are ca principal obiectiv creșterea producției de oțel.
Reprezentanții Grupului LIBERTY Steel, parte a GFG Alliance, deținut de Sanjeev Gupta, au anunțat miercuri numirea lui Prasanta Mishra în funcția de Director General interimar al Combinatului Siderurgic LIBERTY Galați.


EL s-a alăturat companiei în luna decembrie și a fost director tehnic la unitatea din Galați.


„Din decembrie 2020, Prasanta a ocupat funcția de Director Tehnic la LIBERTY Galați. El îi va raporta lui Paramjit Kahlon, Director General pentru Siderurgie Primară și Minerit Integrat al LIBERTY Steel Group. Prasanta Mishra va avea rolul de a crește nivelul de producție al unității, până la circa 3 milioane de tone de oțel pe an, de la aproximativ 2 milioane de tone, în 2020. De asemenea, va colabora cu echipa de la Galați pentru a accelera tranziția Combinatului către neutralitatea amprentei de carbon, prin utilizarea tehnologiilor moderne de fabricare a oțelului”, au anunțat reprezentanții LIBERTY, prin intermediul unui comunicat de presă.


Combinatul siderurgic din Galați a rămas fără director general în luna ianuarie. Atunci, fostul director general, Bogdan Grecu, a părăsit poziția fiind implicat în dosarul de corupție al fostului ministru al Mediului, Costel Alexe.

Foto: antidotul. ro


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns