Împușcat de polițiști

Distribuie articolul

În această dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii Postului de Poliție Liești au fost sesizați de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

‘Politiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. La vederea polițiștilor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceștia și apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn.

Polițiștii au executat focuri de avertisment în plan vertical și au solicitat ajutorul plutonului de intervenție din cadrul S.A.S”, precizează IPJ Galați.

Bărbatul s-a manifestat violent și față de aceștia, continuând să arunce cu pietre și, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o șurubelniță.

„Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectul de cauciuc, rănindu-l pe agresor. Până la venirea echipajului SMURD  acestuia i s-a acordat primul ajutor de luptătorii SAS”, mai spun reprezentanții IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like