Un șlap de damă și două jucării de plastic, tip rățoi. S-a semnat procesul de predare primire a bunurilor concesionate de Karan la plajă

Distribuie articolul

O luăm înaintea postacilor Primăriei și vă anunțăm că primarul Ionuț Pucheanu s-a ținut de cuvânt și a mai rezolvat o problemă. Nu contează pentru prostaci că problema a fost creată cu aprobarea edilului șef. Informația zilei este că firma care a înfipt o țeapă în mijlocul plajei Dunărea a acceptat să-și ia jucăriile de la locul de agrement, așa cum a promis primarul Pucheanu.

Nu știm dacă v-am spus că primarul Ionuț Pucheanu s-a ținut de cuvânt și s-a luat de investitorii de la plajă cu care anul trecut se bătea pe burtă și zâmbea din fotografii. Dar dacă v-am spus că Pucheanu a făcut ceea ce a promis, vă prezentăm și dovada. Aceasta a venit de la Primăria care, conform postacilor, rezolvă toate problemele gălățenilor.

„S-a semnat procesul verbal de predare primire a bunurilor concesionate de S.C. Karan Business & Finance S.R.L. Procesul verbal de predare primire a intervenit de comun acord între părți în conformitate cu notificarea trimisă de municipalitate în data de 26.04.2018 și prevederile contractului de concesiune semnat la data de 11.04.2017”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Galați.

Un șlap de damă, două jucării de plastic, tip rățoi, patru sticle de bere goale și 97 de chiștoace. Probabil, chestiile astea apar în procesul verbal de predare primire în cazul bunurilor concesionate de S.C. Karan Business & Finance S.R. Bine că s-a ținut primarul de cuvânt și le-a recuperat. De restul lucrurilor, nu știm mare lucru. Gurile rele spun că multe obiecte (instalații, utilaje, gard) au fost distruse sau au ajuns la fier vechi că să aibă și Karan bani de una, de alta și de concesiune. Pentru că primarul Ionuț Pucheanu, așa cum a promis, le-a luat banii pe concesiune afaceriștilor de la Karan.


Distribuie articolul

You May Also Like