Primăria oferă mici distracții de ziua celor mici

Distribuie articolul

”Mai bine puțin, decât deloc” este motto-ul sub care se va serba peste două săptămâni Ziua Copiilor. Nu că în alți ani ar fi fost altfel. De 1 iunie, municipalitatea le pregătește trei spectacole, în trei locații. Și pentru că nu se anunță nimic deosebit, le promite și o mie de pungi cu dulciuri, despre al căror conținut sau valoare nu suflă însă niciun cuvânt.

Primăria Galați a solicitat la începutul acestei săptămâni cereri de oferte pentru organizarea evenimentelor dedicate celor mici, punând la bătaie 60.000 de lei, cu tot cu TVA. Cum suma nu e mare, nici pretențiile nu sunt mari.

Prestatorul trebuie să asigure 100 de afișe și 500 de flyere, pentru promovare stradală, la care se adaugă și un plan de promovare mass-media în radio, TV și presa scrisă locală. Municipalitatea și câștigătorul proiectului trebuie să stabilească, de comun acord, trei locații, în care firma are de susținut evenimente artistice cuprinse între 110 și 150 de minute. Concret, vor fi spectacole de teatru de păpuși, muzică ușoară și folclorică pentru copii dar și ateliere de creație. Cam la fel ca și în anii precedenți.

”Prestatorul va asigura un număr minim de 1000 de pachete de dulciuri pentru a le oferi copiilor prezenți la acțiunile organizate. Prestatorul va stabili conținutul și valoarea pachetelor numai cu acordul beneficiarului”, se arată în caietul de sarcini întocmit de Primăria Galați.  

Cât privește ofertele, ele pot fi înaintate pe adresa municipalității până în data de 17 mai.


Distribuie articolul

You May Also Like