„Galați, județul în care se poate”. Liberalii gălățeni și-au lansat candidații și programul electoral pentru alegerile locale

Distribuie articolul

Liberalii gălățeni și-au lansat candidații și programul electoral pentru alegerile locale. Evenimentul a avut loc miercuri seara, într-un complex de agrement de la ieșirea din Galați. La manifestare au participat conducerea PNL Galați, candidații din tot județul și mai mulți lideri naționali.

George Stângă, președintele PNL Galați, a anunțat programul cu care s-a lansat încursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați. Documentul acoperă toate domeniile de interes pentru gălățeni și își propune soluții pentru problemele vechi din județ.

„A vorbi desre asfalt este ca și cum am vorbi despre curățenie în casă. Este o normalitate. Nu ne putem lăuda în ochii celorlalți că am făcut curățenie în casă. Trebuie să ne lăudăm atunci când contribuim la dezvoltarea localităților. Din păcate, județul Galați, după 30 de ani de guvernare PSD a rămas mult în urmă. Este învechit, prăfuit și din ce în ce mai puțin populat”, a declarat George Stângă.

Liderul liberalilor gălățeni își propune să rezolve și problema gazelor.

„În 2020, 85 la sută din localitățile județului Galați se încălzesc cu lemne. Încă avem localități în care cetățenii își prepară mâncarea la butelie. Aceste lucruri nu mai pot continua sub guvernarea liberală. Dorim să atragem fonduri europene să investim in infrastructura de gaze”,a precizat Stângă.

La evenimentul organizat de PNL Galați au participat lideri naționali ai partidului precum Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Costel Alexe și Ionuț Stroe. De asemenea, au ținut discursuri președintele USR Galați, Bogdan Rodeanu, care este suținut de liberali pentru funcția de primar al orașului Galați, liderul PLUS Galați, Bogdan Dumitrescu, și candidatul la funcția de președinte al CJ Brăila, Cătălin Boboc.


Distribuie articolul

You May Also Like