Proces nou de modernizare pentru trei blocuri din Galați

Distribuie articolul

Ieri, Primăria municipiului Galați a făcut un anunț care vizează anumite blocuri din diferite cartiere din oraș. În scurt timp, se va face un proces de modernizare, în cadrul unor proiecte finanțate de PNRR, iar contractele sunt lansate prin licitație publică.

Renovările din blocurile respective, vor fi pe plan energetic pentru a crește eficiența și se presupune că vor avea loc lucrări pentru izolarea termică a pereților, înlocuirea tâmplăriei, termoizolarea planșeelor, închiderea balcoanelor, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, reabilitarea/modernizarea instalaţiei electrice, repararea trotuarelor de protecţie etc.

Construcțiile care vor fi modernizate sunt: blocul Șoim, str. Fraternității nr.1, Asociaţia de Proprietari nr.110, cu valoarea estimată de circa 1,1 milioane de lei și data limită pentru depunerea ofertelor 27 octombrie; bloc C7, str. Petru Rareș nr. 18, Mazepa I, Asociația de Proprietari nr.151, cu valoarea estimată de circa 3,4 milioane de lei și data limită pentru depunerea ofertelor 3 noiembrie; blocul G4, str. Brăilei nr. 254, Micro 18, Asociaţia de Proprietari nr. 383, cu valoarea estimată de circa 2,9 milioane de lei și data limită pentru depunerea ofertelor 6 noiembrie.


Distribuie articolul

You May Also Like