Șofer reținut, după ce a fugit de la locul accidentului

Distribuie articolul

Accident rutier cu victimă, noaptea trecută, pe strada Brăilei din Galați. O persoană a fost rănită, după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și a urcat pe scuar. După producerea accidentului, șoferul a abandonat mașina și a fugit de la locul faptei. După 6 ore de căutări, polițiștii rutieri l-au găsit și l-au adus la Poliție pentru audieri. În urma tuturor probelor adunate la dosar, șoferul care a provocat accidentul a fost reținut pentru 24 ore, sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. În momentul în care a fost prins de polițiști, la circa 6 ore după accident, avea o alcoolemie de 0,52 la mie alcool în aerul expirat. În plus, avea și permisul suspendat pentru consum de substanțe interzise.

”Polițiștii au identificat conducătorul auto care a părăsit locul faptei, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galați. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a constatat că are dreptul de a conduce suspendat, din data de 22.08.2020, cand a fost depistat la volan sub influența unor substanțe interzise”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like