Fugar cu poliția pe urme

Distribuie articolul

Astăzi, în jurul orei 16.30, polițiștii vasluieni au dat în consemn un autoturism care ar fi fost sustras de pe raza municipiului Bârlad.

După aproximativ 30 de minute, un echipaj al Serviciului Rutier Galați, care se afla in patrulare pe D.E. 581, între localitățile Berheci și Priponești, a observat autoturismul dat în consemn și a efectuat semnale de oprire acustice și luminoase.

„Întrucât bărbatul aflat la volan nu a oprit, polițiștii au plecat in urmărirea acestuia, solicitand totodată întăriri de la Postul de Politie Munteni.

După ce au urmărit autoturismul aproximativ 10 km, polițiștii l-au blocat în trafic și l-au imobilizat pe cel aflat la volan.

In urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul, de 42 de ani, din judetul Vaslui, care ar fi sustras autoturismul, avea permisul de conducere retras din cauze medicale, neavând dreptul de a conduce”, informează IPJ Galați.

Bărbatul care este cercetat acum pentru furt in scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost predat polițiștilor vasluieni.


Distribuie articolul

You May Also Like