FOTO Știați că vinul roșu și jeleul pot face împreună un desert delicios?

Distribuie articolul

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a fost inițiat un concurs dedicat studenților care urmează programele de studii Inginerie și Management în Alimentație Publică și Agroturism (licență și master) – Culinary Art Competition și care se află deja la a 4-a ediție.

Expoziția gastronomică, care cuprinde 24 de preparate culinare, constituie examenul de finalizare a practicii studențești, prin aceasta studenții demonstrând pasiune și creativitate pentru profesia aleasă.

Iată, mai jos, rezultatele finale ale concursului:

Premiul I – Chocolate cake with raspberry and yogurt mousse
Gherman Alina, Manole Stefan, I MSc. IMAPA
Associate Professor Romulus Marian Burluc

Premiul II – Mixed sweets
Vasile Mădălina Mariana, Arabadji Marina, Porumb Siuzana, III BSc. IMAPA
Professor Camelia Vizireanu, Lecturer Daniela Istrati, PhD student Giorgiana Blaga

Premiul III – Exotique fruits cake
Brînzei Daniela, Pelipenco Ana-Maria, Ghenea Geanina, Toma Oana, I BSc. IMAPA
Associate Professor Romulus Marian Burluc

Premii speciale:
PRODUSUL CEL MAI ORIGINAL – Chicken Katsu Rice Burger
Chiruta Codrut Iulian, III BSc. IMAPA
Professor Camelia Vizireanu, Lecturer Daniela Istrati, PhD student Giorgiana Blaga

PRODUSUL CEL MAI IMAGINATIV – Red wine jellies with vanilla cream
Toma Mirela -Cristina, Molea Mirela, I MSc. IMAPA
Associate Professor Romulus Marian Burluc

PRODUSUL CEL MAI ESTETIC – Pears in wine with caramel sauce
Tudor Alina, II BSc. IMAPA
Professor Camelia Vizireanu, Lecturer Daniela Istrati, PhD student Giorgiana Blaga

Distribuie articolul

You May Also Like