Fondul Științescu intră în prelungiri

Distribuie articolul

Fundația Comunitară Galați anunță prelungirea termenului de înscriere a scrisorilor de intenție pentru Fondul Științescu. Termenul limită de depunere este 28.07.2017.

Pe 21 și 27 iulie 2017, echipa Fundaţiei Comunitare Galați, va organiza sesiuni de coaching cu organizațiile, profesorii și echipele care au trimis sau urmează să trimită scrisori de intenție. Astfel, ajutorul este oferit tuturor aplicanţilor, mai ales celor care au mai puţină experienţă cu astfel de programe de finanţare, să propună proiecte cât mai interesante, cât mai inovative şi mai ales fezabile. Discuțiile purtate vor explica orice nelămurire legată de procesul de aplicare şi vor pune echipele de proiect în legătură cu oameni resursă şi spaţii unde se pot desfăşura activităţile din cadrul proiectelor. Pe scurt, sesiunile ajuta aplicanții să ajungă mai repede de la stadiul de idee la un proiect educaţional cu scopul de a aduce mai aproape experiențele științifice în viața copiilor sau tinerilor.

Sesiunile de coaching au loc în baza programării telefonice la numărul de telefon 0740208269, Amalia Ene, amalia@fundatiacomunitaragalati.ro

Timpul alocat unei sesiuni este de 45 de minute iar acestea au loc în intervalul orar 10:00-16:00. Întâlnirile se vor desfășura la sediul Fundaţiei Comunitare Galați, din str. Portului, nr. 23, incinta Parcului de Soft.

Mai multe detalii: www.galati.stiintescu.ro/


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns