EDITORIAL PAMFLET/ Domn’ catindat, te iubește doamna…

Distribuie articolul

Nu știu în realitate, dar pe Facebook, sigur te adoră!

Domn fost fotbalist la „celebra formație ” Șahdag Ǫusar din Azerbaidjan, actualmente viceprimar cu normă scurtă, candidat socialist și pretenaș al hamsterofilului Pucky, a ieșit dăunăzi pe sticlă la un talkshow plătit bineînțeles, în care a delirat în voie.

Acum, na dacă e pe bani, asta e, poți spune chiar că apa-i udă, are cine te asculta- adepții nicului de Scornicești sau „duamnele” ce au ieșit la pensie direct din funcția de… casnică.

Zicerile Humelnicului s-au postat ghinișor și mintenaș și pe rețeaua de socializare in cauză unde s-a creat un început de festival cu vorbe de duh. Comparat fiind de audiență cu Regele Hagi, dar nu la tehnica fotbalistică ci la cum și-a însușit cunoștințele de limba română, catindatul a fost răsplătit cu vreo 20 și ceva de like-uri, vreo cinci hăhăieli și un ador. Doamna Humelnicu în persoană.

Când dragostea-i mare, e mișto să ne publicăm emoțiile la vedere, nu de alta dar n-aveam dubii că distinsa doamnă ar vota altceva. Hai cu mama mare, soacra mică și bunelu’!


Distribuie articolul

You May Also Like