Bani pentru sport în ședința Consiliului Local

Distribuie articolul

Joi, 28 mai vom avea o ședință ordinară a Consiliului Local în care aleșii vor dezbate  cele 49 de proiecte inițiate. Majoritatea dintre acestea se referă la aprobarea unor planuri urbanistice de detaliu, aprobarea unor indicatori tehnico-economici sau a rectificării bugetului municipiului Galați pe 2020.

 Interesante sunt câteva proiecte de hotărâre care vizează finanțarea unor cluburi sau asociații sportive. Este vorba de  finanțarea a 12 unități sportive între care Oțelul Galați (Școala de fotbal și ACS Suporter Club ), Asociația Fotbal Club Universitatea, Clubul de Șah Diana, CS United, ACS Smart, ACS Fortuna, ACS Luceafărul, ACS Handbal Art, ACS Junior, CS Universitatea și FC Sorin Balaban.

De fapt, aceste proiecte privind susținerea financiară a sportului gălățean revin pe Ordinea de zi a Consiliului Local după două luni de zile, anterior ele fiind retrase de primar pe motiv de inoportunitate. Chiar dacă majoritatea competițiilor sunt întrerupte sau chiar finalizate la masa verde, se impune un suport financiar, date fiind restanțele mari ale unor asociații sau cluburi.


Distribuie articolul

You May Also Like