EDITORIAL/ Mahalagioaicele socialiste, ordine noi pe unitate!

Distribuie articolul

La coțofenele astea ce le place la nebunie mersul pe contrasens, dileala n-a fost niciodată de două feluri. La ei, totu-i otova. Precum calul. Disciplina de partid și dacă nu-i cu noi e împotriva noastră sunt singurele principii idioate după care se ghidează pe un drum ce scrie clar, faliment.

Mai nou, de fapt nu-i chiar nou dar acum s-au scos baionetele din rastel, socialiștii locali pe lângă promovarea a tot soiul de prostii ce practic sunt obligații, împroașcă lături spre toți cei ce nu-s de acord cu ei. Că mai trebuie să dea pe la școală, deficitul de inteligență fiind cât adâncimea celui mai mare râu din lume (Congo-250 metri), e o chestie certă, sinceritatea, toleranța și aprecierea unui lucru bine făcut de alții nefiind în cultura lor de origini papuașe.

Ca să se înțeleagă clar, socialiștii, și aici mă refer la „bosulicii” ăștia vremelnici, nu reprezintă un sistem. Îmi spunea cineva dăunăzi că-s împotriva sistemului. Care sistem, bre? Sistemul de frânare a țării? Sistemul solar sau ăla periodic al elementelor? Socialiștii de azi sunt doar găști puse pe căpătuială ilicită. Punct.

Revenind la Ordinul pe unitate și reactivarea la cote maxime a armatei postacilor întunecați, ca să avem o imagine cumva clară, principiul lui Halagian –Focu’ la ei sau zicerea aia bananieră „N-avem mamă, n-avem tată” sunt lozincile stângiste promovate de Nica și celelalte loaze de partid.

Imaginați-vă o babă după un triplu tuluf executat printre blocuri pe gheața necurățată de ciracii lui Pucky. Eu cam am imaginea în fața ochilor cum ar reacționa un „bosulică” dintr-ăsta socialist. S-ar repezi să dea o mână de ajutor în timp ce un argat i-ar face o „coaliție” de poze ce le va distribui numaidecât pe rețelele de socializare. N-are nicio treabă cu vreo fractură a babei, să o întrebe dacă îi e bine ori ba. Poza, multiplicarea, like-urile și faptul că a dat bine la enoriași e garanția unei zile de muncă reușite. Pe dracu’…


Distribuie articolul

You May Also Like