Guvernul PSD va termina în curând sute de kilometri de autostradă (un articol recomandat oamenilor cinstiți din PSD)

Distribuie articolul

Reprezentanții PSD vorbesc frecvent despre programul de guvernare și despre votul popular. Exact despre asta vrem și noi să vorbim. Asta pentru că în programul pe care pesediștii l-au fluturat oamenilor pe sub nas nu scria nimic despre intenția PSD de a face terci penal legile justiției. În schimb, în document se făcea vorbire despre o Românie modernă, frumoasă și prosperă cu autostrăzi, școli și spitale.

Prin gura domnului infractor Liviu Dragnea am aflat că PSD va continua cu înverșunare lupta pentru modificarea legilor justiției. Cică asta ar fi o prioritate a Guvernului Dăncilă. Ce nu a spus domnul condamnat la închisoare este dacă înverșunarea se aplică și în cazul promisiunilor din campania electorală și din programul de guvernare. La capitolul autostrăzi, de exemplu, sute de kilometri erau promiși până în anul „20-20”. De la alegeri încoace,  guvernanții au reușit să inaugureze 15 km de autostradă, aceștia fiind moșteniți de la fostele guvernări. În rest nimic, nici măcar la nivel de proiectare și licitații. Absolut nimic și pare imposibil ca în următoarele 16 luni în România să apară vreo 700 de km de autostradă/drum expres, așa cum au promis domnii aflați la conducerea țării.

Mai băgăm și noi bățul prin gard cât să-i întrebăm pe onorabilii politicieni ce se mai întâmplă cu drumul expres Brăila-Tulcea-Constanța și cu podul de la Brăila. Nu de alta, dar bacul pesediștilor gălățeni face în continuare profit pe spatele cetățenilor obligați să treacă Dunărea exact ca în Evul Mediu. Și încă ceva. Despre spitalul regional Galați-Brăila, promis de PSD, ce se aude? Se face, nu se face? Sau o ținem dintr-un scandal în altul până scapă șeful de pușcărie?


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns