GALERIE FOTO/ La ceremoniile dedicate Zilei Drapelului, politrucii din Galați s-au uitat la fundul unei blonde

Distribuie articolul

În sfârșit, a avut sare și piper ceremonia de la Galați dedicată Zilei Drapelului Național. Marți dimineață, în mijlocul mulțimii de politicieni și gură casă și-a făcut apariția o blondă. Repede, doamna a atras atenția tuturor, iar alde gură cască din oraș și alde gură papă din politică au uitat că trebuie să stea cu ochii pe drapel.

Nici nu avea cum să nu atragă atenția o blondă îmbrăcată cu o rochie scurtă, de culoare roz, și încălțată regulamentar cu pantofi cu toc, în mijlocul unei mulțimi gri-depresiv, plină de popi și politicieni. Este ca și cum ai pune o orhidee pe nuanțe de fucsia și bleu ciel într-un butoi cu varză stricată. Iar dacă peste toate arunci niște mesaje plictisitoare de la Viorica Dăncilă și Carmen Dan, este evident de ce lumea nu a fost atentă la catargul pe care a fluturat drapelul național.

Bineînțeles, participanții la ceremoniile dedicate Zilei Drapelului au făcut legătura cu o blondă celebră, aflată peste mări și țări. Cică, în sfârșit, au și gălățenii Udrea lor. Nu știm cu ce am greșit, dar dacă oamenii au dreptate va fi vai și amar de poșetele noastre.

Oricum, noi am făcut niște cercetări, pentru o informare cât mai transparentă a publicului. Uite așa am aflat că „arătarea” în roz ar fi membră de partid la ProRomânia. Asta nu ne-a mirat prea tare pentru că, așa cum bine știți, Eugen Durbacă este un adevărat promotor al valorilor autohtone.


Distribuie articolul

You May Also Like