EDITORIAL/ Cum naiba de te țepuiesc toți nătărăii, bre, Pucky?

Distribuie articolul

Ai dat-o fix în gard cu aerodinamica de la Pasajul din Centrul târgului. La câteva săptămâni au început să se infiltreze zoaiele pe marea ta provocare. Și, cum spuneam, fix în gard.

Apoi, ai anunțat pe rețelele de socializare, că așa ai învățat tu să faci politică și administrație, să te lauzi singur și să te „șeruiască” tot poporul socialist, fie membri de partid, angajați la societățile aflate sub autoritatea Consiliului Local sau pierde vară, gen nostalgici retarzi ai comunismului, că se prăvălesc fondurile europene peste noi cu ciudă. Vorba cuiva. Canci!
Ai lansat apoi, tot cu „strigături”, nu știu ce licitație pentru corpuri de iluminat public cu led la prețuri astronomice, undeva pe la 3400 lei per bucată, adică de peste trei ori prețul cât de cât corect.

Asta așa, pentru că poți și trebuie și socialismul vostru multilateral dezvoltat să pape un sufertaș așa, mai copt.
Acum, mai recent, a venit pleașca aia cu Plaja lui Andromaca. Care Andromaca? Ăla de mulgea …vaca.

Preț de intrare de parcă intri la Office, Divino, Fratelli sau Bamboo. Adică, la noi lângă gârlă s-a răsturnat coviltirul cu lovele și s-ar fi pricopsit și oamenii locului. De fapt și prin urmare, ce-ai gândit matale la vreme de seară cu cioflingarii din Primărie? Hai să le punem taxă la enoriași că tot m-au hăituit vreo patru ani cu cea plajă. Asta așa, ca o răzbunare socialistă. După aia, vine faza cu trei toalete la 1500 de oameni. Pe bune?

Se făcură cozi ca pe vremea neindexatului la lapte de la ora 12 noaptea când se puneau sticlele la coadă. Dar tu ești mic. Pe-atunci n-aveai vreme de…lăptic! Ce cozi se formară la cele trei bude, bre Pucky…era ca-n filmele cu idioți! Unii se balansau pe-un crac până să le vină rândul, alții mai pe „jump”, iar restul mai pe ei așa, ca să fii tu fericit.

Acum aflu că ți s-o crăpat maghernița. Adică, cum ar veni, nici lucrarea asta nu ți-ar fi ieșit împlinită. Bașca indivizii ăia de pază care ar sări prea repede din galoși de fericire că se mai interesează lumea de marea ta realizare estivală. Așa de fericiți că se iau la altoială cu băgăcioșii!

Așa pe la colțuri se mai vorbește de o altă mare fâsâială. Școala nr.11 „Mihail Sadoveanu”, nu va fi redată elevilor și cadrelor didactice spre funcționare până la începutul noului an școlar. Asta tot așa, fiindcă bătaia de joc e specialitatea casei la voi, la socialiști!

Mai ai ghișefturi de-astea de pus pe facebook cu care ți se pare ție că frângi inimile electorilor?
Sau să-ți reamintesc de copilul mort pe stadion peste care s-a prăvălit un gard pe proprietatea ta. Sau de bătrâna ucisă de un cercopitec ce manevra un utilaj pe șantierul domniei voastre…
Cu astea nu te fălești pe facebook?


Distribuie articolul

You May Also Like