SPORT/ Debut cu dreptul pentru oțelari

Distribuie articolul

Oțelul Galați a început seria partidelor oficiale cu o victorie concludentă în dauna conjudețenei Sporting Liești, scor 4-0 (2-0) în cea de-a treia fază a Cupei României, chiar pe terenul acesteia.
Oțelarii au deschis scorul dintr-un penalty prin noua achiziție, moldoveanul Cricimar, în min. 27, din acel moment lieștenii jucând cu un om mai puțin.

Peste câteva zeci de secunde, Demian a dublat avantajul, stabilind scorul pauzei. În partea a doua, fotbaliștii Oțelului au mai marcat de două ori prin Cârjan (min. 65) și Niculae (min. 77).

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Uțiu – Farcaș, Sârghi (cpt), Jardan, Nedelea – Vaștag, Neagu – Demian, Badea, Nica – Cricimar.
Au mai evoluat: Cârjan, Cireș, Niculae și Dobre.
Următoarea partidă a oțelarilor va conta tot pentru Cupa României, data fiind fixată pentru 25 august.

După numai trei zile este programat și startul noii ediții de campionat, în următoarele zile urmând să cunoaștem atât adversara din Cupa României cât și țintarul pentru noul sezon din Liga 3.

Gălătenii au mai perfectat ieri un transfer important, unul dintre posturile deficitare reclamate de Dorinel Munteanu, acela de fundaș central, fiind acoperit de un jucător din Burkina Faso care a mai evoluat în eșalonul secund din Norvegia la Kongsvinger, Strommen, HamKam și Mjolner dar și în Liga a doua din România, la Luceafărul Oradea, Viitorul Tg. Jiu și Aerostar Bacău.

Francois Yabre are 30 de ani și a bifat o selecție pentru naționala statului său.


Distribuie articolul

You May Also Like