EDITORIAL/ Costică, la voi la socialiști, se ia covidulețu’ pe șest?

Distribuie articolul


Șeful de CJ n-a reperat nicicând onestitatea. Nu-i pentru el. Poate nu-i stă bine la reverul cămășii. Ori poate nu se asortează cu cureaua. Sau câte-un pic din amândouă.
La urma urmei de ce să fii onest când poți fi doar un simplu chiloțar?

Pucky a avut Covid. Și, a anunțat public a doua zi. Primarul Tecuciului, Lucian Costin, la fel, public pe repede-nainte.
Numai Coctică, mucles. La el o fi secret de job. Astăzi au trecut cele două săptămâni de carantinare iar șeful CJ ar trebui să fie prezent la muncă. Ar trebui. Vom vedea dacă nu cumva s-a învățat cu trândăveala. Sau poate nu s-au lipit cum trebuie anticorpii de mila Măriei Sale.

Costică, dear prezidente, ce nu ne spuseși și nouă, ăștia de-ți plătim leafa lună de lună, că te-a căutat virusul și te-a găsit? Nu de alta dar eram curioși mai întâi de unde l-ai cules. Să fi fost în haltă la Pătârlagele, la crâșma lui Cicerone sau pe la o sfârâială de grătar prin Cuca, la primul urmărit ANI din județ?

Așa, pe șest, Costică? Nu-i gingaș nene! Dacă era mai… rele și noi nu puteam să-ți dăm un braț de ajutor sau, mă rog, să te lăsăm să te duci mintenaș la vale poate se pricopsea și giudețu’ ăsta cu un prezident mai vaccinat. Mai cu anticorpi pe el…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *