VIDEO: Sute de gălățeni au participat la protestul antiguvernamental provocat de legile justiției

Distribuie articolul

A fost protest la Galați. La fel ca în toată țara, oamenii au ieșit nemulțumiți de intenția guvernanților de a modifica legile justiției. Peste 700 de gălățeni s-au adunat duminică, la ora 18.00, la Prefectură. Acolo au scandat împotriva guvernanților și pentru susținerea DNA: Fără penali, Susținem DNA, PDS a dat lideri la furat, Dragnea la mulți ani cu executare, Dragnea și partidul lui pușcăriașii neamului, Jos labele de pe justiție, Voi dați afară tinerii din țară, PSD ciuma roșie, Falimentu-i garantat cu atâția hoți în stat.

De la Prefectură, sutele de gălățeni au plecat în marș prin oraș. Protestul a ținut câteva ore dar la final participanții au anunțat că vor reveni dacă parlamentarii PSD și ALDE nu renunță la intenția de a modifca legile justiție. Ei spun că în forma propusă de guvernanți, legea va transforma Parchetul, DNA și Inspecţia Judiciară în unelte ale politicienilor.

Împotriva legilor puterii s-au pronunțat magistraţii și organizațiile profesionale din domeniul justiției, preşedinte României şi Comisia Europeană.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns