Echipa Liceului „Dumitru Moțoc” din Galați, locul I la Festivalul național “CDIdei în cărți”

Distribuie articolul

Elevii de la clasele a IX-a D și a X-a D , Ioniță Robert Ionuț, Lupașcu Andreea și Cernat Valentina, coordonați de profesorul Daniela Bobocea, de la Liceul de Turism și Alimentație „Dumitru Moțoc” Galați au obținut locul I la secțiunea Booktrailer, în limba engleză.

În anul 2022 festivalul s-a desfășurat pe patru categorii de vârstă, astfel: clasele III- IV, clasele V-VI, clasele VII- VII și clasele IX-X.
Pentru fiecare categorie de vârstă au fost stabilite secțiunile: lucrări în limba română și lucrări în limbi moderne (limba franceză, limba engleză, limba germană).

În cadrul Festivalului național „CDIdei în cărți” elevii, în echipe de câte trei, coordonați de un cadru didactic, au ales o lucrare pe care să o citească și a trebuit să realizeze următoarele produse: o fișă a lucrării citite, un jurnal al activităților echipei și un”obiect reprezentativ” care poate fi macheta unei secvențe reprezentative din lucrarea citită / filmul de promovare a cărții (book trailer)/ afiș digital de promovare a cărții, după caz.

Pentru cei care vor să urmărească produsul echipei din Galați, accesați link-ul https://www.facebook.com/DMotocGalati.oficial/videos/3055919421335100


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns