De când „se lucrează” la ea, groapa din str. Rizer se mărește

Distribuie articolul

După o săptămână în care, conform primarului Ionuț Pucheannu, s-a lucrat de zor la ea, gaura din strada Rizer nu doar că nu a fost reparată, ci s-a mărit. Mai mult, de luni și până acum niciun muncitor nu a fost văzut prin zonă.

De mai bine de o lună de zile, o intervenție minoră ține blocată o porțiune din strada Rizer și încurcă traficul din zonă. O groapă cu diametrul de aproximativ 2 metri și adâncimea de 3-4 metri stă netulburată din februarie, în mijlocul carosabilului.

Dinspre primărie, problema aproape că nu există și, la cât există, oricum se intervine în forță la ea: ”Se lucrează. În câteva zile va fi gata”, ne-a declarat luni Ionuț Pucheanu, care a insistat atunci că în niciun caz nu va fi vorba de săptămâni până la redeschiderea traficului.

Groapa a apărut în urma unei avarii la rețeaua de apă și canalizare. Atunci, câteva plăci OSB au fost puse în ea, cât să sprijine malurile, apoi totul a fost acoperit cu folie de celofan.

De luni, de când ne-a mințit primarul că „se lucrează”, nu doar că niciun muncitor sau utilaj nu au trecut prin zonă, dar situația s-a agravat: trei sferturi din gardul de plasă verde a căzut în groapă, iar o parte din carosabil s-a surpat, în apropierea gurii de canalizare a căminului de vizitare.

Din cauza drumului blocat, a fost deviat și traseul 28, ce tranzitează zona.


Distribuie articolul

You May Also Like