De astăzi, are și Tecuciul buget adoptat!

Distribuie articolul

Aproape o lună și jumătate a durat joaca consilierilor locali socialiști și ai celor din UIPT pe tema adoptării bugetului celui de-al doilea municipiu al județului Galați.

Speriați de efectul de bumerang care inevitabil le venea ca o măciucă-n freză, consilierii locali au hotărât astăzi să voteze favorabil adoptarea bugetului. Erau deja semnale că pe lângă intrarea în incapacitate de plată a municipalității vor urma presiuni din partea unor categorii de persoane, printre care și cele cu dizabilități care aveau plățile sistate. Mai mult decât atât, ANAF anunțase că va bloca cota din TVA ce revenea Tecuciului.

Primarul municipiului Tecuci ne-a declarat că hopul cel mare a trecut iar de-acum mai puțină politică și mai multă administrație.

„Cu bugetul aprobat, începând de săptămâna aceasta vom semna câteva contracte extrem de importante pentru oraș: reparații și modernizare străzi, digitalizarea primăriei, investiții la școli și grădinițe, achiziționarea de camere de luat vederi și altele” a spus Lucian Costin..


Distribuie articolul

You May Also Like