EDITORIAL/ În ograda lui Costică sunt alte incidențe…

Distribuie articolul

Ne-am obișnuit cu stilul cel puțin ciudat al celui ce râvnește, fără succes însă, la tronul Ayatollahului Dan Nica.

Prăfuiala maximă ce-l caracterizează și mersul mai mereu pe contrasens l-au condus nu odată pe Costică pe trasee neînțelese nici măcar de colegii săi într-ale socialismului.

Bun, acum că el funcționează după alt fus orar, are coordonatele de-a berbeleacul și schimbul valutar îl prinde mai mereu cu izmenele pe dos, ăsta-i ghișeftul lui de om măritat pe la Bujoru’.

 Toată Patria a intrat pe relaxare pandemică, cazurile zilnice dacă le numeri pe degete, „fără mască, fără bască, fără cască” iar el, moftangiul, își închide șandramaua.

Zice el, din motive de securitate sanitară, nu mai intrați bre, la mine-n ogradă, la cejeu.

„ În contextul riscului de răspândire a infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, la nivelul Consiliului Judeţean Galaţi, pentru perioada 13 mai 2021 – 11 iunie 2021, se suspendă activitatea directă de relaţii cu publicul la nivelul tuturor structurilor funcţionale din cadrul Consiliului Judeţean Galaţi.

Compartimentul registratură va realiza activitatea de primire a corespondenţei scrise, prin delegatul compartimentului, care va prelua corespondenţa din holul instituţiei, de asemenea este suspendată şi activitatea de audienţă a cetăţenilor la conducerea Consiliului Judeţean Galaţi.

Se recomandă publicului utilizarea căilor de comunicare alternativă cu structurile din cadrul Consiliului Judeţean Galaţi, prin: telefon, poştă, e-mail şi fax.”

Gingaș, acest comunicat. Fix ca la

„Carul cu bere”…


Distribuie articolul

You May Also Like