Covid 19 închide singurul spital al animalelor orfane din județul Galați

Distribuie articolul

Singurul spital al animalelor orfane din județul Galați își suspendă activitatea din cauza Covid. Timp de două săptămâni, unitatea veterinară nu va lucra cu publicul după ce trei angajați s-au infectat. Pacienții din interior vor primi îngrijiri de la angajații care nu au intrat în contact cu cei infectați. 

Spitalul Animalelor Orfane din cadrul adăpostului Ajutați-l pe Lăbuș primește lunar sute de animale, în special câini și pisici, din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui. Serviciile sunt gratuite, cheltuielile fiind acoperite de o fundație elvețiană și prin donații. Unitatea nu va mai lucra cu publicul începând de sâmbătă, 27 martie, după ce unul dintre medici și doi însoțitori au primit rezultat pozitiv la testul Covid.

Spitalul animalelor orfane din Galați va fi închis timp de două săptămâni. Animalele care în prezent primesc tratament vor fi îngrijite de persoane din cadrul complexului care nu au intrat în contact cu medicul și îngrijitorii infectați. În scop preventiv, personalul va fi testat periodic.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns