Transurbul se reformează de două ori sau mai spre seară…

Distribuie articolul

După o coadă de topor – Mihai Cadinoiu – ALDE, în joc de glezne pregătit de socialiștii din PSD, a intrat Florin Popa, o coadă de hârleț, conjudețeanul lui Nica.

Așa de mult s-a reformat PSD că pe unde apucă mai bagă câte-o lăcustă de serviciu ce n-a performat niciunde.
A avut job-uri la stat cât să le-ndese într-un sac de iută, dar Popică ot Gugești s-a lipit de belele ca musca de…!

Anchetat de DNA pentru că ar fi primit o leafă necuvenită pe la Apă Canal, accident rutier în timp ce se grăbea la o adunare a șobolanilor roșii la Sindicate plus câteva posturi pe la APDM, Primăria Galați (viceprimar și City Manager) sunt principalele borne locale ale acestui nene ce merge pe 68 de ani.

Despre mandatul său de deputat cifrele vorbesc de la sine fără a mai adăuga că este unul din cei mai terni parlamentari pe care i-a avut Galațiul în 31 de ani.

Performanța sa în patru ani de deputăție se rezumă la 18 luări de cuvânt, 5 declarații politice depuse în scris, o interpelare și 3 moțiuni. La capitolul propuneri legislative a semnat alături de colegii săi din PSD 58 de documente dintre care 27 au devenit legi efectiv.

Revenind la Transurb și la varianta propusă de PSD sau mai explicit de primarul municipiului (cu participarea și consimțământul tov. Nica?), este clar că nimic nu se va îmbunătăți în transportul public local, singura modificare fiind cea a unei cozi de topor cu una de hârleț, sau mai clar spus, pleacă ALDE, vine PSD!


Distribuie articolul

You May Also Like