Noi restricții aiuritoare ale Executivului!

Distribuie articolul

Variantele astea cu ora 18, ora 20, ora 21 sunt desprinse dintr-un film cu idioți siniștri!

Pentru seara aceasta (vineri, 26 martie) sunt programate a intra în vigoare noi reguli stabilite de Guvernul Câțu la propunerea Arafatului și a ministrului Sănătații, reprezentant al PLUS, Vlad Voiculescu.

Acești politicieni, sper cât mai vremelnici, au stabilit ca în zilele de week-end circulația persoanelor să fie restricționată de la ora 20,00, acolo unde rata de infectare este peste 4 la mia de locuitori. Cum la Galați această incidență o vom atinge mâine sau cel târziu poimâine (astăzi vorbim de o incidență de 3,88 în municipiul reședință de județ), este limpede că nemulțumirea gălățenilor se va accentua și implicit, odată cu instalarea temperaturilor mai ridicate dar și cu mărirea si micșorarea zilei și a nopții, lucrurile vor degenera, pe bună dreptate. Incidențele crescute din pix de cei de la DSP-uri, raportările otova, la grămadă, a celor cu sau fără covid doar pentru incapacitatea de a gestiona criza pandemică vor irita rapid populația, neobișnuită cu restricții ca pe vreme de război.

Avem o pandemie pe care habar n-avem cum să o gestionăm, un hei-rupism dintr-ăsta neaoș care, evident nu va da roade.

 Adică diferența între PSD-ALDE și PNL-USR-PLUS si UDMR parcă n-ar fi prea mare dacă ne amintim că socialiștii la primii fulgi închideau școlile și drumurile iar actualii de dreapta trag heblu fără nicio noimă. Asta așa, de aducere aminte…

Arafatu’& Câțu ne mai spun că în localitățile în care indicele depășește 7,5 la 1.000 de locuitori, restricția se aplică pe toată durata săptămânii. Și dincolo de moarte, poate, la mintea lor…

Faza idioată care va da reacții fix pe dos este limitarea intervalului de cumpărături. Adică, tras heblu’ tot la ora 18 în anumite zile. Ies enoriașii de la job la 16-16,30 și le lași 90 de minute pentru târguieli. Va fi, fix ca înaintea Crăciunului. Aglomerație, cozi interminabile, suduieli, unii vor rămâne fără bunuri, pentru că programul nu le va mai permite să-și procure necesitățile, dar un lucru e cert. Dați înainte măi băieți că ajungeți mintenaș la 10% încredere. Spor!


Distribuie articolul

You May Also Like