Conflict armat la Tecuci

Distribuie articolul

Conflict spontan, încheiat cu focuri de armă, noaptea trecută la Tecuci. Un bărbat este cercetat penal pentru uz de armă fără drept și amenințare, după ce a tras cu un pistol în mașina celui cu care a intrat în conflict, în plină stradă, în fața unui restaurant din oraș.

UPDATE:

„Poliția Tecuci a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de un bărbat de 49 ani din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în fața unei pizzerii de pe strada Unirii, a intrat în conflict cu mai mulți indivizi, care l-au amenințat, iar unul dintre aceștia ar fi tras cu pistolul asupra mașinii sale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au făcut cercetări și au stabilit că declarațiile părții vătămate sunt adevărate. S-a mai stabilit că persoana care a tras cu pistolul, un bărbat de 28 ani, din Tecuci, deține arma legal, aceasta fiind neletală.

S-a dispus ridicarea pistolului în vederea continuării cercetărilor și a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și amenințare”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like