Program scurt pentru terasele și cazinourile din Galați și Brăila

Distribuie articolul

Terasele și cazinourile din Galați și Brăila se închid la miezul nopții. Luni seara, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a decis să instituie noi restricții în funcționarea firmelor cu activități în aer liber și de jocuri de noroc. Concret, terasele, barurile, cluburile și sălile pentru jocuri de noroc au voie să deschidă la ora 6.00 și să închidă la miezul nopții. Ultima comandă este luată la ora 23.00, astfel încât să poată fi respectat programul stabilit de autorități.

„Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați, Gorj, Ilfov, Prahova, Galați, Vaslui, Vrancea și Municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu poate depăși orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00”, se arată în decizia CNSU.

Măsura este în vigoare până la sfârșitul lunii august. Programul de funcționare a fost limitat în zonele în care sunt multe cazuri de infectare cu virusul Sars Cov 2.


Distribuie articolul

You May Also Like