Concurență mare la titularizare   

Distribuie articolul

Peste 600 de candidați dau examen pentru 94 de catedre întregi și alte câteva zeci incomplete. Cea mai mare concurență este la limba și literatura română, unde nu există decât catedre incomplete, dar sunt 73 de candidați. Metodologia permite cadrelor didactice care se titularizează pe o catedră incompletă să își completeze apoi norma didactică.

Pe locul 2 în topul concurenței, se află matematica, unde, pe o singură catedră întreagă și mai multe fracții, candidează 55 de profesori. Pe locul al treilea este Educația Fizică, unde pe 3 catedre complete și mai multe incomplete candidează 60 de competitori. Un interes deosebit există și pentru posturile titularizabile de educatori. Sunt 23 de catedre întregi pe care s-au înscris la concurs 77 candidați.

Potrivit ISJ Galați, numărul total al celor înscriși este 616. Examenul de titularizare se susține pe 11 iulie, între orele 10.00 și 14.00, în două centre de examinare organizate la Colegiul Național Costache Negri și Liceul de Marină. Primele rezultate sunt așteptate pe 17 iulie, iar cele finale pe 24 iulie, după soluționarea eventualelor contestații, care se pot depune pe 17 și 18 iulie, la Inspectoratul Școlar Județean.


Distribuie articolul

You May Also Like