Ce COVID? Dă-l naibii, o vrăjeală… Ni-no ni-no!!!

Distribuie articolul

Așa spun asimptomaticii mintali și mai apoi îi apucă disperarea și găsesc mai greu numărul unic de urgență.


Din păcate, enorm de mulți inconștienți sălășluiesc prin toate zonele Galațiului, fie ele cu pretenții sau nu.


Duminică, spre apusul soarelui, în zona Complexului Siretul din Țiglina 3, vârstnicii, femei și bărbați deopotrivă, n-aveau nici o taină cu distanțarea personală. Unii erau preocupați doar ce cifre vor arăta zarurile când mișcarea lor de rotație se va fi oprit, iar babele, cu taifasurile la vreme de seară. Habar n-au câte infectări sunt in Galați, merg la risc chiar dacă vârsta nu-i ajută.


La declanșarea pandemiei scriam că nu e vorba de o luptă politică pe subiectul COVID, ci doar o luptă intre responsabili și iresponsabili.


Acum, că unii politicieni vor să obțină și capital politic de pe urma situației pe care o traversăm, e ca la război când mai umblă unii brambura printre gloanțe și buzunăresc morții. Ăstora din urmă dar și politicienilor ce vor procente de pe urma morților și infectaților nu poți să-i numești decât gunoaie umane. Genul acesta de personaje care disprețuiesc aproapele pentru motivații de gașcă sau grup-chiar dacă-și spun partid, n-au ce căuta în posturi de demnitate publică și în consecință nu mai trebuie votați.


Revenind la ce din Țiglina 3, puteți să vă rotiți voi zarurile până vă fericește Covidul, stați voi la taclale povestind cât se lasă zacusca la fiert până auziți ni-no ni-no, dar după aia, în aceiași inconștiență să cereți ajutor unde-ați ști, nu la Ambulanță, că izoleta costă omenie.


Distribuie articolul

You May Also Like