SPORT/ Oțelul învinge în derby-ul etapei!

Distribuie articolul

Programată pentru acest an, prima etapă a turului s-a desfășurat astăzi, fiind și ultimul meci oficial al echipelor gălățene din Liga a treia.

Pe stadionul Oțelul, de la ora 14 s-au întâlnit ocupantele locurilor 2 și 3, Oțelul Galați și CSM Râmnicu Sărat. Dorind să-și ia revanșa după înfrângerea din prima etapă de campionat(0-1), gălățenii au atacat poarta râmnicenilor încă din primul minut.

Deschiderea scorului s-a produs însă in min 30 prin Gavrilă, acesta fiind și scorul cu care s-a intrat la cabine. După pauză, gălățenii mai punctează de două ori prin același Gavrilă(min. 50) și Răducan(min.58), oaspeții reușind să reducă din diferență în min. 79 prin Câmpeanu.

Contacandidata Oțelului, Dacia Unirea Brăila s-a impus ieri în fața Avântului din Valea Mărului, scor 4-0.

De asemenea, CSM Focșani echipa ce se anunța ca fiind o favorită a grupei, dacă ne referim la faptul că are cel mai consistent buget anual, s-a împiedecat iarăși, doar 1-1 din deplasarea la codașa CS Făurei.

Sporting Liești a jucat pe teren propriu cu ultima clasată, Sportul Chiscani. După un joc pe care l-au controlat în totalitate, lieștenii au învins cu 3-0 prin golurile marcate de Dănăilă(2) și Mihu.
După cele 10 etape, in clasament pe primele două locuri se află Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați, ambele cu 22 puncte urmate de CSM Focșani cu 18 puncte.


Distribuie articolul

You May Also Like