Cătălin Moroşanu la „Survivor România”

Distribuie articolul

Fostul luptător, Cătălin Moroșan, actualmente consilier județean PNL Galați va participa începând cu acest week-end la a doua ediție a concursului de televiziune „Survivor România” ce este filmat în Republica Dominicană. Acesta a declarat înainte de plecare că dorește să demonstreze că nimic nu îi poate sta în cale şi că merită să iasă învingător și să câştige titlul de „Supravieţuitor”.

Cătălin Moroşanu a declarat ca mereu şi-a dorit să participe la „Survivor România”, pentru că este o competiţie grea şi vrea să îşi testeze limitele. Fostul luptător, glumeţ din fire, a spus că îşi doreşte să slăbească în competiţie, aşa cum s-a întâmplat şi cu concurenţii din primul sezon.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe concursuri puternice, și din palmaresul meu lipsea tocmai ”Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Moroşanu este entuziasmat că va participa la „Survivor România”, iar asta s-a văzut şi pe reţelele de socializare unde a postat un mesaj pentru fani şi le-a spus ca va participa la cel mai greu reality show din România.

Mai mult de atât, el a mai spus că aceasta emisiune poate fi un antrenament pentru o posibilă reîntoarcere în ring.

„Survivor România” este o competiţie care îmbină provocarea, condiţiile grele, situaţiile dificile într-un peisaj exotic, concurenţii aflându-se departe de confortul de acasă şi în imposibilitatea de a vorbi cu cei dragi.

Cătălin s-a retras din viaţa de luptător, iar acum se pregăteşte să participe la un intens şi dificil concurs, în care îşi va putea arăta toate abilităţile dobândite în toţi aceşti ani.

„Survivor România” sezonul 2 va putea fi urmărit sâmbătă, de la ora 20 pe Kanal D.


Distribuie articolul

You May Also Like