Incident la Catedrala din Galați. O femeia a ajuns la spital după ce s-a împiedict de un gard

Distribuie articolul

O femeie în vârstă a ajuns la spital după ce s-a împiedicat de un gard și a căzut pe trotuar. Ea a primit primul ajutor de la jandarmi și apoi a fost transportată cu o autospecială SMURD. Probabil, bătrâna și-a rupt piciorul.

Incidentul s-a produs în timpul slujbei de Bobotează. Bătrâna în vârstă de 80 de ani venise să ia apă sfințită de la Catedrala Arhiepiscopală. Ea s-a împiedicat de un gard și a căzut. Jandarmii i-au acordat primul ajutor și apoi au chemat salvarea.

Incidentul a fost relatat pe Facebook chiar de jandarmi.

„Tanti Dumitra nu a lipsit niciun an de la slujba de Bobotează. Era momentul în care se împăca cu sine. Astăzi, la cei 80 ani pe care îi are, Tanti Dumitra a venit din nou la slujbă, de această dată la Catedrala Arhiepiscopală din Galați. Până să intre în biserică, femeia a mers să își ia apă sfințită, însă, din neatenție s-a împiedicat de gard și a căzut. Jandarmii au fost pe fază și au sărit imediat în ajutorul ei, dar au realizat că nu poate sta în picioare și este posibil ca unul să fie rupt. Jandarmii au chemat imediat un echipaj SMURD, iar colegii paramedici i-au imobilizat piciorul și au condus-o la spital pentru investigații suplimentare. Îi felicităm și noi pe colegii noștri pentru prezență de spirit și că sunt cu ochii în patru, mereu”, au scris jandarmii  pe Facebook.


Distribuie articolul

You May Also Like