UPDATE/ Conflict violent la halda de zgură. O persoană înjunghiată, în stare foarte gravă

Distribuie articolul

UPDATE: „Spitalul de Urgență Galați a sesizat poliția cu privire la faptul că, în unitatea de primiri urgențe, a fost adusă o persoană de sex bărbătesc care prezenta o plagă tăiată, la nivelul abdomenului. Polițiștii au mers la spital și, în urma verificărilor, au stabilit identitatea persoanei în cauză. (32 de ani, din comuna Sendreni). În urma unui conflict spontan, avut cu un alt bărbat, acesta i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un obiect ascuțit (posibil cutit), în zona abdomenului, după care ar fi fugit”, informează IPJ Galați. Ancheta este continuată de Parchet.

————–

Conflict armat, noaptea trecută, la halda de zgură de lângă Combinatul Siderurgic din Galați. Din primele informații, a fost o reglare de conturi între hoții de fier vechi, soldată cu rănirea gravă a mai multor persoane, una dintre victime fiind în stare critică.

Ancheta începută de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Galați a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunal, în caz fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Conflictul dintre hoții de fier vechi a degenerat în violență, moment în care participanții la încăierare au scos cuțitele și s-au înjunghiat. Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare foarte gravă.

Medicii legiști au stabilit că leziunile suferite i-au pus viața în pericol.

Potrivit primelor informații furnizate de Parchet, participanții la conflictul de la halda de zgură au fost, atât autorii, cât și victimele, au fost identificați. Principalii suspecți sunt audiați de polițiști și procurori și, cel mai probabil, vor fi reținuți.


Distribuie articolul

You May Also Like