Vom  avea bob suspendat la Parcul de aventură de la Gârboavele!

Distribuie articolul

Acest  bob îl regăsim mai cu seamă în stațiunile din Transilvania, una dintre ele fiind la Lunca de Sus, la limita județelor Bacău și Harghita.

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea a afirmat că are in vedere „…o nouă experiență de neuitat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele, în materie de adrenalină și relaxare în aer liber.

Astfel, pe lângă traseele de aventură și tiroliene, vom amenaja și celebrul bob suspendat. Ne dorim să avem cea mai lungă pistă de bob suspendat din țară.

În cadrul acestei investiții, vor fi montate două instalații tip alpine coaster (bob vară/iarnă), una dintre instalații fiind unică în țară, coborârea fiind realizată cu ajutorul gravitației.

Cealaltă instalație alpine coaster va pune accent pe adrenalină, pentru cei care caută senzații tari, cu numeroase curbe, trasee printre copaci și prin tuneluri amenajate pe sub pământ.

Suntem bucuroși să aducem și la Galați această inovație din industria parcurilor de aventură și sunt sigur că bobul suspendat din Parcul de Aventură va deveni una dintre cele mai apreciate atracții din regiune. Deja am demarat procedurile de achiziție publică pentru realizarea studiului de fezabilitate”, a mai spus președintele CJ Galați, Costel Fotea.

De asemenea, în cadrul acestei investiții, vor fi amenajate și piste de biciclete, cu diferite grade de dificultate, pe o lungime de cel puțin cinci kilometri.


Distribuie articolul

You May Also Like