Căruțele, pericole majore în trafic

Distribuie articolul

Grav accident rutier, în această seară, pe DJ 254, la Ivești, în județul Galați. O persoană a fost grav rănită după ce o căruță a întrat în coliziune cu un autoturism.

„La orele 19.30, echipajul de pe ambulanța SMURD din cadrul Secției de Pompieri Tecuci a fost solicitat pentru a se deplasa pe DJ 254,la ieșirea din Ivești către Calmățui, în urma unui accident rutier intre un atelaj, care a fost acroșat de autovehicul. În urma impactului, a rezultat o victimă conștientă, cu multiple traumatisme, care este transportată în aceste momente către Spitalul Municipal Tecuci”, precizează ISU Galați.

Poliția Rutieră Galați face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Este al treilea accident de acest fel în doar o săptămână. Astfel, în data de 2 octombrie a avut loc un eveniment rutier asemănător la ieșire din municipiul Tecuci. Accidentul rutier a avut loc aproape de miezul nopții, intre un autoturism şi o căruță, în urma căruia a rezultat o victima conștientă, din fericire neîncarcerată.

„S-a deplasat de urgenta echipajul SMURD de la Secția de Pompieri Tecuci, pentru a acorda măsuri de prim ajutor conducătorului auto”, reamintește ISU.

A doua situație asemănătoare a avut loc în după-amiază zilei de 8 octombrie, când Dispeceratul ISU a fost solicitat să intervină în urma unui accident rutier, în care un atelaj a fost lovit de un autoturism.

„În urma accidentului care a avut loc pe raza comunei Măstăcani, conducătorul atelajului a rămas inconștient. S-a deplasat un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Tg. Bujor, care a preluat victima pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Tecuci. În aceste condiţii, rugam conducătorii auto să manifeste prudență în aceasta perioada pe drumurile publice – viata are prioritate”, mai spun reprezentanții ISU Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like