Razie pe șosele la Galați. Zeci de șoferi amendați

Distribuie articolul

Patru permise suspendate, șapte certificate de înmatriculare reținute și aproape 100 de amenzi au dat polițiștii rutieri în doar patru ore, în urma unei acțiuni fulger pentru depistarea și sancționarea șoferilor care se abat de la normele legale. La acțiunea organizată de Poliția Rutieră Galați au participat și polițiști din Brăila.

„În data de 30 iulie 2021, în intervalul orar 15:00 – 19:00, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au participat la o acțiune comună pe raza ambelor județe pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către conducătorii autoturismelor înmatriculate în alte state.

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 31.855 lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 4 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Galați.

Totodată, polițiștii au constatat și o infracțiune la regimul circulației rutiere, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis”.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns