Campanie de vaccinare anti-COVID la combinatul siderurgic LIBERTY Galați

Distribuie articolul

Campanie de vaccinare anti-COVID la combinatul siderurgic LIBERTY Galați. Conducerea unității siderurgice a anunțat că îi va ajuta să se imunizeze pe toți salariații interesați. Până în prezent, doar 500 de oameni și-au arătat intenția de a se vaccina.

Salariații combinatului siderurgic LIBERTY Galați care vor să se vaccineze anti-COVID o pot face, începând de miercuri. LIBERTY Galați a anunță că „oferă propriilor angajați servicii de vaccinare anti COVID-19”.

Campania de vaccinare, cu utilizarea serului Pfizer BioNTech, se va desfășura la o unitate medicală din orașul Galați. Zilnic, până la 25 de angajați vor fi transportați pentru a fi vaccinați, sub supravegherea unor profesioniști de medicină și de securitate și sănătate în muncă ai companiei.

„Până în prezent, peste 500 de angajați și-au exprimat intenția de a primi vaccinul prin intermediul serviciul facilitat de companie. Cu toate acestea, este de așteptat ca – odată ce programul va începe – să adere mai mulți, astfel încât înscrierea în program va rămâne deschisă”, au anunțat reprezentanții LIBERTY Galați.

LIBERTY Galați este cel mai mare combinat siderurgic integrat din România, cu o forță de muncă de circa 6.800 de oameni.


Distribuie articolul

You May Also Like